Mogenstrup Kro

Vi byder dig velkommen til det nye fællesskab for beboere!

Om projektet

ekst. 4.jpg

Visualisering af projektet

Historie

Mogenstrup Kro har en rig historie, som strækker sig tilbage til 1829.

Kroen var kendt i hele kongeriget for Mogenstrup Revyen, som tiltrak kendisser som Kai Løvring, Michael Meyerheim, Poul Schlüter og Sanne Salomonsen. Måske er du bekendt med kroen fra den gamle film 'Hurra for de blå Husarer' med Dirch Passer eller fra sommerrevyerne i 1980'erne.

Mogenstrup Kro er en helt særlig bygning, som er fyldt med historie og minder. Vi synes, at det er utrolig ærgerligt, at den har stået tom i så mange år. Vi er derfor glade for at kunne give nyt liv til det historiske landemærke, som kroen er. Med respekt for den gamle bygning vil vi gøre plads til både familier, ældre, unge mennesker og folk som bor alene og sikre diversitet i beboersammensætningen. Vi vil arbejde målrettet på, at området igen får liv, og der bliver mulighed for at skabe nye minder

Ny boligbebyggelse med 53 attraktive lejeboliger

Mogenstrup Kro skal nu gennemgå en omfattende renovering, modernisering og ombygning for at skabe et nyt fællesskab med 53 attraktive lejeboliger. De nye boliger vil variere i størrelse fra 2-værelses til 5-værelses lejligheder, hvilket skaber en diversitet i beboersammensætningen. Der vil være mulighed for at tiltrække forskellige typer af beboere, herunder større familier, ældre, unge og enlige.

Hver lejlighed vil også inkludere et depotrum og gode parkeringsforhold. De første lejemål forventes at være klar til indflytning i efterår 2023 / vinter 2024, og det er allerede muligt at skrive sig op til boligerne nu.

1cb4b0c19d72b696fa97ceda73f54fc0.jpg

Billedet er en illustration og kan afvige

Fællesskab

Mogenstrup Kro vil tilbyde følgende for at sikre rammerne om fællesskabet og ejendommen:

Beboer/-forsamlingslokale

Fitness

Boldbane og legeplads til børn og unge.

Dejlige udendørsarealer

Område med hygge og bålsted

Områder hvor kreativitet kan udfoldes

ekst. 1.jpg

Visualisering af projektet

Et bæredygtigt fokus

Renovering og ombygning af ældre bygninger er en bæredygtig tilgang til byggeri, hvor man kan bevare stærke og historiske konstruktioner samtidig med, at man optimerer bygningerne ift. energikrav og sikkerhed. Mogenstrup Kro vil også gennemgå en renovering, hvor man vil respektere ejendommens oprindelige udtryk og genanvende størstedelen af materialerne. Tekniske installationer og andet, der kræver modernisering, vil blive udskiftet. Formålet er at skabe overkommelige lejligheder af høj kvalitet.

Byggeri med håndværkere fra lokalområdet.

Ombygningen af Mogenstrup Kro er startet, og skal så vidt muligt renoveres og ombygges ved hjælp af lokale og regionale leverandører og håndværkere. 

Hvis du er interesseret i projektet og ønsker at høre mere, kan du udfylde vores partner kontaktformular med dine firmainformationer.

ekst. 2.jpg

Visualisering af projektet

ekst. 3.jpg

Visualisering af projektet

Særlige krav

For at sikre ekspertise, godt håndværk og høj kvalitet i projektet, stiller vi krav til dine kvalitetskontroller og dokumentation. Det er også afgørende, at du prioriterer sikkerhed og arbejdsmiljø, og at alle medarbejdere bærer lovpligtige værnemidler, mens alle materialer skal overholde danske standarder. Vi vægter det højt, hvis du arbejder med Corporate Social Responsibility (CSR) eller har et etisk kodeks, som omfatter lærlingeuddannelse, diversitet, kædeansvar og lignende.

Vores primære mål er, at Mogenstrup Kro opføres med lokale og regionale leverandører og håndværkere inden for en radius af 40 km fra projektet. Ved at indføre lokale krav sikrer vi engagerede specialister og fremmer jobmulighederne i lokalområdet.

Fagentrepriser

Følgende fagentrepriser vil blive udbudt:
 • Anlæg
 • Kloak
 • Belægning
 • Lydhegn
 • Altaner/ståltrapper
 • Lifte
 • Stillads
 • Elevator
 • Glarmester (vinduer/døre/fugearbejde)
 • Ventilation
 • Sikring og sikkerhed

Mulig partner? - skriv jer op

Hvis din virksomhed er i stand til at byde på nogle af ovenstående fagentrepriser, er du velkommen til at tilmelde dig via formularen nedenfor.

Skriv dig op

Er Mogenstrup Kro et sted, du drømmer om at bo?
Så tøv ikke med at skrive dig op allerede nu. De første lejemål vil stå klar til udlejning i efterår 2023 / vinter 2024.

Ved at skrive dig op vil du få information om projektet før alle andre og have mulighed for at blive en af de første til at bo i denne historiske og charmerende ejendom. Du vil modtage en bekræftelsesmail, når du har skrevet dig op.


Kontakt os

Kontakt os via formularen herunder eller via oplysningerne længere nede

Plan 1.jpg

Visualisering af projektet

Projektchef

 Kristian Blak
 21 76 34 17
 info@mogenstrupkro.dk

Drifts-og kvalitetssikringschef

 Michael Augustinussen
 21 72 76 21

Arkitekt

 Anders Heede Arkitekter
 70 20 18 18
 Anders@andersheede.dk

Byggeriets adresse

Præstø landevej 25
Mogenstrup
4700 Næstved